Lyijykynäpiirustus on ollut minulle aina omin tapa piirtää. Yleensä olen piirtänyt koulussa vihkojen kulmiin, kirjojen marginaaleihin jne., mutta välillä tulee otettua kynä ja paperi esiin varta vasten ihan piirtämisen vuoksi. Enemmänkin tykkäisin piirtää, mutta siinä kuten monessa muussakin on ajan puute se, joka rajoittaa tekemisiä. Vuorokaudessa nyt vain on liian vähän tunteja..

Nyt meillä on innostuttu piirtämään muotokuvia. Minun pitää istua mallina, kun lapset haluavat piirtää minusta muotokuvia :). Ehkäpä saisin lastenkin piirtämiä muotokuvia tänne laitettua..

Tässä muutamia kuvia, joita olen piirtänyt. Kaikki ovat jo kesältä 2004, mutta sen uudempia ei ole tullut töherreltyä muualle kuin juuri sinne papereiden kulmiin :P:

33360.jpg

Lapsuuteni mollamaija, joka nojasi orpona makuuhuoneen lattialla seinään. Nukella on omat vauva-aikaiset vaatteeni päällä.

33369.jpg

Keraaminen koriste-enkeli.

33361.jpg

Unikaverini.

33368.jpg

Lapseni. Ei ollut ongelmia saada pysymään paikallaan piirtämistä varten. Hän tykkäsi oikein olla mallina, kun äiti piirtää.

33370.jpg

Toinen lapseni, joka myös istui paikoillaan ihan kauniisti piirtämisen ajan. Molemmat yllä olevat muotokuvat on piirretty pöydän ääressä lapsen istuessa toisella puolella pöytää omalla paikallaan. Nämä kuvat olisi tarkoitus kehystää ja laittaa seinälle.